Al ruim 20 jaar uw vakschilder!

Schilderen met oog
voor detail


Over ons


Betuwse schilder

Dave Visser, eigenaar van Schildersbedrijf Visser zit al sinds 1992 in het vak. Nadat Dave bij verschillende schildersbedrijven ervaring had opgedaan, is hij in maart 2005 gestart met zijn eigen schildersbedrijf in Geldermalsen. Hier weten inmiddels vele particulieren en bedrijven Visser te vinden. Maar ook verscheidene scholen en kerken in de regio Geldermalsen zijn door Schildersbedrijf Visser van een verse verflaag voorzien.

Werken met goede materialen

Bij Schildersbedrijf Visser is kwaliteit belangrijk. Dat betekent altijd een goede voorbereiding en het gebruik van de juiste materialen. Schuren, plamuren en kitten is een belangrijk onderdeel van ons werk. Dit zorgt voor een goede basis voor het schilderwerk. Daarnaast gebruiken wij alleen A-kwaliteit producten, zoals verf en latex van Sikkens, Sigma en Carte Colori.  

Dave Visser:
“Ik doe mijn werk al ruim 20 jaar met veel plezier en weet dat een huis nergens zo van opknapt als van mooi schilderwerk. Soms gaat het puur om een opfrisbeurt en een andere keer kiezen klanten voor totaal andere kleuren. Je moet soms een beetje durven met kleur, maar dan heb je wel een groots effect!”